info
Agentia de Turism Cazare Hajdu va ofera tarife avantajoase la hoteluri, pensiuni, apartamente si case de oaspeti la Hajdusoboszlo!

Sunteti pe: Acasa / Rezervare

Rezervare Hajduszoboszlo

Stimati Oaspeti!
Pe portalurile de turism administrate de SC Cazare Hajdu SRL rezervarile initiate sunt preluate si prelucrate din momentul trimiterii de pe pagina de rezervare. Dupa confirmarea aresei de Email, solicitarea este transmisa unitatii de cazare. Persoana responsabila de rezervari la unitatea de cazare respectiva va va intocmi o oferta de cazare complet si personalizat in cel mai scurt timp, oferta care va aparea in baza de date, la care aveti acces. Despre sosirea ofertei soiicitate veti fi notificat prin Email. In cazul in care oferta este pe placul Dvs, aveti posibilitatea de a accepta oferta (acceptarea ofertei reprezinta acordul Dvs de a participa la sejurul respectiv), moment in care veti putea plati avansul pentru sejur, daca este cazul, prin plata cu cardul, printr-un sistem securizat oferit de un operator bancar specializat, sau puteti alege plata prin transfer bancar/depunere de numerar, caz in care veti primi o factura proforma. Termenul de plata in cazul platii prin transfer / depunere de numerar este 48 ore deoarece exista numeroase solicitari iar ofertele nu pot fi tinute active datorita capacitatii de cazare limitate a unitatilor de cazare. Dupa efectuarea platii, indiferent de metoda aleasa, veti primi un documant de confirmare a rezervarii - Voucher, care va trebui sa-l aveti asupra Dvs in momentul sosirii la unitatea de cazare.
Pentru toate platile efectuate veti primi factura, imediat dupa efectuarea platii.
Inainte, in timpul, dupa si in perioada sejurului beneficiati de suport si ajutor in limba romana, telefonic, personal, si / sau prin Email.

Va oferim posibilitatea de rezervare pentru bilete de intrare la Aqua Palace, valabil mai ales in perioada weekendurilor cu vreme ploioasa, cand numarul turistilor care doresc sa intre la Aqua Palace creste simtitor.

Ne puteti contacta la numerele de telefon:
0040-31-226.33.01 - telefon fix in Romania cu operator in limba romana
0036-70-426.15.36 - numar de mobil din Ungaria cu suport in limba romana.