info
Agentia de Turism Cazare Hajdu va ofera tarife avantajoase la hoteluri, pensiuni, apartamente si case de oaspeti la Hajdusoboszlo!

Sunteti pe: Acasa / Oferte

Oferte de cazare la Hajduszoboszlo!

Stimati Oaspeti!
Din dorinta de a oferi o cat mai bogata oferta de cazare, unitatile au fost impartite in 4 categorii. Astfel oferim cazare la Case de Oaspeti, Apartamente, Pensiuni si Hoteluri. Fiecare categorie de unitati de cazare dispune de cate o pagina separata, unde sunt insirate, alaturi de o scurta descriere. Prin click pe descrierea pe scurt a unitatii de cazare preferata, veti fi directioant pe pagina de prezentare a unitatii de cazare din cadrul siteului.
Pe fiecare pagina de prezentare veti gasi informatii despre unitatea respectiva de cazare, galerie foto, tarife si oferte speciale, descrierea structurii de cazare, servicii si facilitati, precum si harta unitatii de cazare.

Pentru a obtine oferte de cazare pentru o anumita perioada, aveti la dispozitie un formular de rezervare.
Va trebui sa confirmati adresa de Email furnizata pentru a primi oferta solicitata. In cazul in care adresa de Email nu este confirmata nu veti putea beneficia de serviciile noastre. Confirmarea adresei de Email se poate face prin click pe link-ul trimis de administratorul paginii de internet pe adresa Dvs de Email, alaturi de informatiile implementate prin intermediul formularului de rezervare. Raspunsul din partea unitatii de cazare se va putea citi pe pagina de internet. Link-ul catre pagina cu oferta vi se va trimite prin Email alaturi de numele unitatii de cazare . In cazul in care oferta este pe placul Dvs, aveti posibilitatea de a accepta oferta pe pagina respetiva. In cazul acceptarii ofertei veti fi contactat de un reprezentant al siteului, pentru finalizare rezervarii.