info
Agentia de Turism Cazare Hajdu va ofera tarife avantajoase la hoteluri, pensiuni, apartamente si case de oaspeti la Hajdusoboszlo!

Sunteti pe: Acasa / Despre noi

Cazare la tarife fara concurenta!

SC Cazare Hajdu SRL va ofera posibilitatea de a petrece un sejur de neuitat la Hajduszoboszlo, alaturi de familie sau/si prieteni. Va oferim cel mai mic tarif Garantat, in ceea ce priveste cazarea iar in plus Oaspetii nostrii beneficiaza de bonusuri si facilitati suplimentare in cazul rezervarilor online efectuate prin intermediul paginilor de internet ale societatii sau telefonic, la numerele afisate pe aceasta pagina.

Oferim cazare la toate categoriile de unitati, la tarife fara concurenta. Colaboram doar cu unitati de cazare din Hajduszoboszlo care au fost verificate si care indeplinesc toate conditiile necesare unui sejur reusit. Pe paginile societatii sunt disponibile Oferte Speciale si Oferte Last Minute la tarife reduse.

In cazul oaspetilor care nu cunosc Hajduszoboszlo si se deplaseaza cu autoturisme personale, oferim asistenta pentru a ajunge la destinatie. Pentru oaspetii nostrii care doresc sa ajunga la Hajduszoboszlo de la Cluj Napoca, Oradea, recomandam transportul cu autocare, efectuate de catre societatea Nemeth Speed SRL. Pentru cei care au efectuat rezervare online pe paginile SC Cazare Hajdu SRL sau telefonic pe numerele afisate pe aceasta pagina, oferim o reducere de 10% din tariful de transport.